Remorca tip imprastietor ingrasamant natural, gunoi Metal-Fach model N267, 8 tone, de la 80 CP

Fiecare produs beneficiaza de:

Consultanta specializata

Manual de utilizare

Fisa tehnica

Acest produs este la promotie, pentru a afla pretul, cere acum o oferta !

Maşina de împrăștiat gunoiul de grajd N267 cu o capacitate de 8T pe șasiu de tip tandem este echipată cu un adaptor vertical înclinat în faţă cu patru cilindri, care garantează o împrăştiere largă și uniformă a gunoiului de grajd. Cilindrii se rotesc opus în perechi (privite din spatele maşinii: două din dreapta – în direcţia opusă a acelor de ceasornic; două din stânga – în direcţia acelor de ceasornic). Fiecare cilindru este echilibrat, cu scopul de a reduce la minim vibrațiile mașinii în timpul funcționării. Sunt utilizați interschimbabil dinți înfiletați fabricați din oțel de înaltă calitate.

Agregarea cu tractorul are loc print-un cârlig în partea de jos HITCH cu posibilitatea de reglare. Cu scopul de protejare a unității de transmisie a fost utilizat ambreiajul cu fricțiune. În mod standard maşina a fost echipată cu o clapetă posterioară ridicată hidraulic și etanșată în partea de jos, care protejează împotriva vărsării materialului în timpul transportului. Suplimentar, pentru asigurarea funcţionării uniforme a clapetei, a fost utilizat un sincronizator de lanț.

Cu scopul de protejare împotriva pericolului legat de coliziunea altor utilizatori pe tobele adaptorului în timpul circulației pe drumurile publice, a fost utilizată o plasă care poate fi dezasamblată manual. Cu scopul de protejare a părților laterale în timpul lucrărilor de încărcare, mașina a fost echipată în mod standard cu scânduri de lemn, care acoperă părţile laterale.

Pentru a mări universalitatea mașinii pot fi utilizate suplimentar pereți suplimentari integrali sau din plasă cu o înălțime de 500 mm. Controlul mașinii are loc prin intermediul sistemului hidraulic bisecțional sau unisecțional și cablurile Boldwen, ceea ce face posibilă conectarea concomitentă a altor accesorii controlate hidraulic pe tractor (de ex. încărcătorul frontal).

OPȚIUNE !

Sistemul de gresare centrală utilizat la mașina de împrăștiere are ca scop simplificarea procesului de lubrifiere a punctelor sale de gresare. Procesul are loc prin distribuirea unei doze necesare de lubrifiant, care diferă de la un rulment la altul, și poate influenţa cantitatea acestuia pentru fiecare punct separat. Doza de lubrifiant este eliberată periodic și este setată de la panoul de comandă a sistemului de gresare. Primul ciclu de gresare are loc în momentul pornirii sistemului, iar următoarele cicluri au loc la intervale exacte de timp.

Rulmenții mai mari sau asupra cărora este exercitată a sarcină mai mare obţin o doză mai mare de lubrifiant.

Sistemul de gresare centrală reduce considerabil perioada de operare zilnică a mașinii. Diminuează uzura anumitor elemente, cum ar fi rulmenții și lanțurile.

Sistemul de gresare centrală necesită alimentare electrică de 12V.

TipU.m.N267
Capacitate de incarcarekg8000
Spatiu de incarcarem39.2
Lungimea spatiului de incarcaremm4000
Lungimea totalamm6300
Inaltimea spatiului de incarcaremm1150
Inaltimea totalamm2800
Greutatea totalakg3400
Latimea spatiului de incarcaremm2000
Latimea totalamm2360
Latimea benzii de imprastieremm8000-10000
Putere necesara tractorCPmin. 80
Ridicarea peretelui din spateHidraulic
Intervalul de reglare a barei de tractiunemm390-570
Sistemul de tractiunetandem pe 2 axe independente
Adaptorvertical cu patru rotoare
Alimentator podeapropulsat hidraulic
Viteza admisibila a tractoruluikm/h30
1.	Piese protejate de șipci de lemn. Protecție împotriva deteriorării.Piese protejate de șipci de lemn. Protecție împotriva deteriorării.
 Placă de grosime 2mm.Placă de grosime 2mm.
 Adaptor vertical înclinat înainte.Adaptor vertical înclinat înainte.
 Lumini.Lumini.
 Două roți independente.Două roți independente.
 Podea dirijată hidraulic (viteza de schimbare și direcția de mișcare).Podea dirijată hidraulic (viteza de schimbare și direcția de mișcare).
 Dispozitive care asigură condițiile de siguranță a procesului de încărcare.Dispozitive care asigură condițiile de siguranță a procesului de încărcare.
 Intervalul de reglare a barei de tracțiune 360-540mm. Intervalul de reglare a barei de tracțiune 360-540mm.
 Controlul aparatului cu bord hidraulic și cabluri Bowden.Controlul aparatului cu bord hidraulic și cabluri Bowden.
 1.	Piese protejate de șipci de lemn. Protecție împotriva deteriorării.Frână pneumatică. Frâna de parcare este controlată manual.
 1.	Piese protejate de șipci de lemn. Protecție împotriva deteriorării.Pene practice.
VEZI CATEGORII PRODUSE

VEZI CATEGORII PRODUSE