Remorca tehnologica Fimaks model FMV1,5S, 1.5 m3

Fiecare produs beneficiaza de:

Consultanta specializata

Manual de utilizare

Fisa tehnica

Acest produs este la promotie, pentru a afla pretul, cere acum o oferta !

Modelul Fimaks FMV 1.5S eco este unul dintre soluțiile ideale pentru fermele cu până la 20 de animale. Mixere FMV 1.5S eco, sunt concepute de departamentul de cercetare Fimaks, având în vedere nevoile fermelor la scară mică. Sfredelul cu  design special amplasat vertical necesită o putere redusă pentru a se amesteca cu performanțe optime.

Designul șnecului vertical prevăzut cu cuțite de tăiere special concepute și durabile, taie un balot într-un timp scurt și creează un raport omogen amestecat cu alți furaje și aditivi. Nu există puncte moarte din cauza designului șnecului și găleții, astfel încât acesta să fie mai igienic în comparație cu alte mixere de pe piață. De asemenea, după descărcare nu mai există nici o ramasita în galeată. Ușor de utilizat, mixerele Fimaks cresc profitabilitatea fermelor prin pregătirea amestecurilor omogene într-un timp scurt.

Corpul ST52, designul înălțimii reduse și multe alte caracteristici fac alimentatoarele de amestecare Fimaks ușor de utilizat, de depozitat și de întreținut.

Există caracteristici opționale Fimaks oferă pentru alimentatoarele verticale mixer FMV 1.5 eco.
– Cupa de incarcare
– Control hidraulic
– Ușă hidraulică

 

CARACTERISTICIFMV 1,5S           
Volum1,5m3
Lungime1900 mm
Înălțime1650 mm
Lățime1250 mm
Greutate500 kg
Număr sfredel1
Tipul sfredeluluiVertical
Numar de cutite (pe sfredel/fixe)5/2
Baza/Caroserie/Sfredel (grosime)10 mm/4 mm/8 mm
Putere necesară10 CP
VEZI CATEGORII PRODUSE

VEZI CATEGORII PRODUSE