Mixer tractor Reck, model Typhoon pentru dejectii animale

Fiecare produs beneficiaza de:

Consultanta specializata

Manual de utilizare

Fisa tehnica

Acest produs este la promotie, pentru a afla pretul, cere acum o oferta !

Dejecții lichide omogene

Dejecțiile lichide omogene reprezintă o componentă obișnuită a fertilizatorilor mineri. Doar astfel este posibilă o distribuire uniformă de la prima până la ultima încărcare. Cele mai bune lunci și terenuri cultivate datorită celei mai bune fertilizări posibile.

Costurile suplimentare pentru fertilizator pot fi reduse. Dejecțiile lichide amestecate eficient ce pot fi utilizate împreună cu sistemele centrale și de injecție. Un lichid obișnuit este, de asemenea, important pentru o golire completă a locurilor cu dejecții lichide și pentru o umplere rapidă a rezervorului.

Locuri deschise cu dejecții lichide

Malaxoarele RECK rigid PTO tip TYPHOON sunt cele robuste, având o construcție solidă a cadrului. Acestea sunt făcute pentru a fi utilizate în locuri deschise cu dejecții lichide și lagune cu mâl. Lungimile malaxoarelor sunt disponibile de la 4,4 m până la 11,3 m.
Toate malaxoarele Typhoon sunt dotate cu o instalație specială, rezistentă, cu un rulment cu bile a arborelui cotit pentru dejecțiile lichide agresive – insensibil la rămășițe, paie și păr de animal.

Suspensie omogena

Suspensia omogenă este o compoziție obișnuită a îngrășămintelor minerale. Numai în acest fel este posibil. Cea mai bună producție de terenuri agricole și pășuni datorită celei mai bune fertilizări posibile.

Costurile suplimentare pentru îngrășăminte pot fi reduse. Pasta eficientă amestecată poate fi utilizată împreună cu sistemele ombilicale și de injecție. În consecință, un lichid regulat este important pentru o golire completă a puțului de gunoi și o umplere rapidă a tancului

Gropi de gunoi deschise

Mixerul rigid de tip RECK TYPHOON de tip RECK sunt cele robuste, cu o construcție solidă a cadrului. Acestea sunt fabricate pentru utilizare în gropi deschise pentru șlam și lagune de tulbureală. Lungimea mixerului este disponibilă de la 4,4m până la 11,3m.

Toate mixerele Typhoon sunt echipate cu montare specială fără rulment cu rulmenți de durată lungă a arborelui de antrenare în suspensia agresivă – insensibilă la părul rămas, paiele și părul animal.

Avantajele mixerului Typhoon

 • Homogenizează cele mai puternice cruste de suprafață și setări datorită elicelor de înaltă performanță.
 • Îndoirea regulată și confortabilă a arborelui cardanic standard datorită cilindrului hidraulic și a sistemului hidraulic al tractorului. Acest lucru permite o amestecare cu un arbore cardanic rezistent.
 • Sunt posibile până la 800 de rotații pe minut
 • Reglarea înclinării mixerului cu cilindru hydraulic
 • În combinație cu prelungirea cadrului ocelot, este posibilă omogenizarea turnurilor deschise de moluște ale marilor lagune

Ajustarea mixerului

Mixerul solid cu trei puncte este conectat simplu la partea inferioară și superioară a tractorului. Reglarea înclinărilor cu sistemul hidraulic al tractorului și cilindrul hydraulic.

Avantajele mixerului Typhoon

 • Tubul mixerului este galvanizat complet
 • Rulmentul cu bile în suspensia agresivă
 • Reglarea înclinării cu cilindru hidraulic
 • Dacă groapa de gunoi este amplasată în zona periferică, nu este necesară o conexiune electrică
 • Performanța completă a tractorului la fiecare turație a arborelui cardanic, max. 800 rpm
 • Straturile și setările enorme pot fi dizolvate și omogenizate
 • Prin gama mare de depozite foarte mari de nămoluri cu diguri sau profunde extreme nu există nici o problemă.
 • Lungimea dispozitivului până la 11,3 m
 • Cu un singur mixer este posibilă agitarea gropilor mari și a lagunelor
 • Fixare simplă și rapidă pe tractor

Stabilitate

Pentru a stabiliza tubul mixerului, mixerul RECK PTO Typhoon este mai mult armat cu un catarg triunghi (sudat)

Montare

Mixerele de amestec RECK sunt echipate cu rulmenți speciali rezistenți. Ele sunt de lungă durată de viață, de întreținere și s-au dovedit foarte bine de-a lungul deceniilor în sectorul tulburelii

Arbore mixer mai puternic pentru mai multă putere de antrenare

Condițiile extreme necesită un echipament extrem de puternic și robust. Numai arborele de amestec ø 45 mm cu arbore de intrare 1¾

Avantaje

 1. Transmisia de putere până la 260 CP
 2. Realizarea sporită
 3. Mai multă stabilitate

Tuburi de blender

Diametrul tijei mixerului este ø 101 mm. Mixerul galvanizat complet este destinat tractoarelor cu o putere de până la 100 CP.

Diametrul tijei mixerului este ø 140 mm. Mixerul galvanizat complet este pregătit pentru mai mult de 100 CP

Accesorii

 • Propulsorul rămâne lung
 • Propulsor ședere lung DUO (dublu)
 • Propulsie inelară cu fixare anvelope (fără anvelopă)
 • Nozzler reglabil
VEZI CATEGORII PRODUSE

VEZI CATEGORII PRODUSE