Masina semi-automata de plantat Checchi & Magli, model Foxdrive

Fiecare produs beneficiaza de:

Consultanta specializata

Manual de utilizare

Fisa tehnica

Acest produs este la promotie, pentru a afla pretul, cere acum o oferta !

Acest transplanter semi-automat a fost conceput special pentru transplantarea răsadurilor de legume, flori, pepiniere și tutun cu rădăcini goale sau rădăcini balotate cu formă conică, piramidală sau cubică. Foxdrive garantează o adâncime uniformă de transplantare, o poziționare perfectă poziționând distanța constantă între rânduri și între plantele de pe rând și creasta optimă.

Producția orientativă: 2000-2500 plante pe oră pe fiecare rând.

Dispozitivul de transplantare Foxdrive este antrenat de propriile roți motrice și trebuie aplicat pe un tractor echipat cu o legătură universală în trei puncte. Mașina, disponibilă de la modele de la unu la șapte rânduri, permite ajustarea distanței dintre rânduri din modelul Foxdrive de la minimum 50 cm. La maximum 90 cm. (Peste cerere) sau în modelul Foxdrive DT (cu cadru dublu) de minimum 25 cm. La maximum 50 cm. Este echipat cu un sistem de distribuție de tip gripper care permite schimbarea distanței dintre plante pe rând în funcție de tipul de distribuitor: 10-gripper STANDARD, 15 graifăr SPECIAL sau modelul cu  20 de graifăre MASTER.

 Paralelograma cu rază mare de acțiune pentru un arc constant, orizontal, reversibil și reglabil, pentru a mări sau a reduce greutatea pe roțile de ambalare,

ACCESORII

Marcatorii de linie, dispozitivul de udare, rezervorul de 300 de litri, scaunul suplimentar, suportul de tavă pentru recipientele din răsaduri rășinoase, separatorul reglabi, canelura reglabilă, microgranulatorul și distribuitorul de îngrășăminte.

VEZI CATEGORII PRODUSE

VEZI CATEGORII PRODUSE