Masina hidraulica de plivit buruieni, Jagoda, model ZUZA 3

Fiecare produs beneficiaza de:

Consultanta specializata

Manual de utilizare

Fisa tehnica

Acest produs este la promotie, pentru a afla pretul, cere acum o oferta !

Compania JAGODA JPS a fost înființată în 1997 ca o continuare a tradiției Centrului Experimental pentru Mecanizarea Horticulturii de la Institutul de Pomologie și Floricultură din Skierniewice, capitala pomiculturii științifice din Polonia, ca experți recunoscuți pe plan internațional în acest domeniu.

Mașina de plivit hidraulică este concepută pentru plivitul mecanic al buruienilor în fermele de livezi de pomi fructiferi plantaţi în rânduri, la o distanță care permite tractorului să circule pe o fâşie cultivată. Acest lucru reduce costurile de întreținere și facilitează menținerea acestor culturi. Masina hidraulică de plivit este perfectă pentru cultura ecologică a fructelor, poate reduce în mod semnificativ sau chiar elimina utilizarea erbicidelor în livezile de pomi fructiferi.

  •   Masina hidraulica de plivit ZUZA 3 este atașata de sistemul de legare în trei puncte și este acționat din interiorul hidraulicii tractorului.
  •   Exemple de utilizare: coacăze, căpșuni și alţi arbuşti până la o înălțime de cca. 0,5 m (limtate de distanța de lucru a tractorului)
  •   Operatorul acţionează dispozitivul de comandă prin operarea capetelor rotative prin brațul mobil.
    Capetele au trei perechi de gheare de prindere (sau / și cuțite verticale) care elimină buruienile. Ca urmare, adâncimea de lucru este stabilită prin schimbarea poziției relative a capului și a plăcii suport, care sunt adecvate zonei. Dispozitivul este echipat cu o supapă care reglează viteza capetelor.
  •   Dispozitivul ZUZA 3 este produs în versiunea single – cu posibilitatea de a deplasa osia tractorului spre dreapta sau spre stânga cu aprox. 20 cm. Este, de asemenea, posibil să includeți module suplimentare și să construiți versiuni cu două sau trei rânduri.
VEZI CATEGORII PRODUSE

VEZI CATEGORII PRODUSE