Masina hidraulica de plivit buruieni cu actiune laterala Jagoda model ZOFIA

Fiecare produs beneficiaza de:

Consultanta specializata

Manual de utilizare

Fisa tehnica

Acest produs este la promotie, pentru a afla pretul, cere acum o oferta !

Compania JAGODA JPS a fost înființată în 1997 ca o continuare a tradiției Centrului Experimental pentru Mecanizarea Horticulturii de la Institutul de Pomologie și Floricultură din Skierniewice, capitala pomiculturii științifice din Polonia, ca experți recunoscuți pe plan internațional în acest domeniu.

Maşina de plivit hidraulică laterală ZOFIA este concepută pentru plivitul mecanic al buruienilor în fermele de livezi de pomi fructiferi plantaţi în rânduri, la o distanță care permite tractorului să circule pe o fâşie cultivată.

Acest lucru reduce costurile de întreținere și facilitează menținerea acestor culturi. Masina hidraulică de plivit este perfectă pentru cultura ecologică a fructelor, poate reduce în mod semnificativ sau chiar elimina utilizarea erbicidelor în livezile de pomi fructiferi.

  • Maşina de plivit hidraulică laterală are multe caracteristici ca lățimea reglabilă hidraulic pentru utilizarea în culturile cu lățimi de rând diferite in funcție de sistemul de plantare, dimensiunea buruienilor sau duritatea solului.
  • Pe maşină se pot folosi mai multe tipuri de capete tăietoare, capetele au trei perechi de gheare de prindere (sau / și cuțite verticale) care elimină buruienile.

Ca urmare, adâncimea de lucru este stabilită prin schimbarea poziției relative a capului și a plăcii suport, care sunt adecvate zonei.
Mai multe tipuri de capete de tăiere pot fi utilizate pe mașină. Operatorul care lucrează pe maşină comandă operarea capetelor rotative prin brațul mobil.
Dispozitivul este echipat cu o supapă care reglează viteza capetelor.

Maşina de plivit hidraulică laterală este montată pe partea din spate a tractorului și este acționată de sistemul hidraulic al tractorului.

Posibilitatea de a deplasa osia tractorului spre dreapta sau spre stânga cu aproximativ 50 cm.

Date de expediere:

  • Lungime -1 450 mm
  • Lăţime – 2 400 mm
  • Înălţime – 1 200 mm

Versiuni de capete de lucru:

  • Cap standard, diametru 300 mm; Cap cu lame, diametru 300 mm
  • Cap standard cu dispozitiv de prindere masiv, diametru 225 mm; Cap mic, lame / dispozitive de prindere diametru 225 mm

VEZI CATEGORII PRODUSE

VEZI CATEGORII PRODUSE