Masina de transplantat Checchi & Magli, model Wolf

Fiecare produs beneficiaza de:

Consultanta specializata

Manual de utilizare

Fisa tehnica

Acest produs este la promotie, pentru a afla pretul, cere acum o oferta !

Transplanterul semiautomat WOLF se potrivește perfect pentru transplantarea răsadurilor de legume, flori, pepiniere și tutun cu rădăcini conice, piramidale sau cubice cu balotură de turbă de până la 7 cm în diametru, precum și semințe (dovleci, dovlecel, pepene, pepene, fasole , Fasole etc.), bulbii de anghinare și ovule și, de asemenea, tuberculii (cartofi, cu set special opțional).

WOLF este echipat cu un distribuitor rotativ de cupe perforante (de la 1 la 6 cești) și cu un raport de transmisie care permite o distanță între plante reglabilă de la min. 20 cm până la max. 198 cm.

Aplicabil la tractoarele echipate cu sistem de legare universal cu trei puncte.

WOLF este potrivit pentru transplantare atât în câmp deschis, cât și în sere; Potrivită și pentru utilizarea pe folii de plastic. Distanța dintre rânduri este min. 50 cm (min 30 cm numai pentru Wolf / 2 rânduri cu kit opțional special). Scaunul operatorului este orientat spre spate (înapoi la tractor. Disponibil, de asemenea, dispozitiv de înaltă productivitate Fastwolf mai ușor.

Producția orientativă de până la 2500-3000 plante / oră pe fiecare rând.

WOLF COMPACT diferă de WOLF în principal în ceea ce privește distanța dintre rânduri, care poate atinge un minim de 30 cm; Configurația mașinii prevede un raft de 2 rafturi, un suport posterior transversal, un cadru din spate cu roți de susținere și scaune de operare orientate față (orientate spre tractor).

Pentru toate celelalte specificații, consultați modelul WOLF.

PLASTIC STOP + WOLF creează și extinde laturile peliculei de plastic (biodegradabile) și efectuează transplantarea într-o singură procedură. Stratul plastic PLASTIC STOP este compatibil și poate fi cuplat la mașinile de împrăștiat WOLF și WOLF COMPACT. Distanța dintre rânduri este de la min. 30 cm până la max. 90 cm, în funcție de numărul de rânduri. O decuplare rapidă permite utilizarea stratului plastic și a transplantatorului independent. Pentru toate celelalte specificații, consultați transplanterul WOLF și stratul plastic PLASTIC STOP.
VEZI CATEGORII PRODUSE

VEZI CATEGORII PRODUSE