Masina de taiat si aranjat arbusti Jagoda model Former

Fiecare produs beneficiaza de:

Consultanta specializata

Manual de utilizare

Fisa tehnica

Acest produs este la promotie, pentru a afla pretul, cere acum o oferta !

Compania JAGODA JPS a fost înființată în 1997 ca o continuare a tradiției Centrului Experimental pentru Mecanizarea Horticulturii de la Institutul de Pomologie și Floricultură din Skierniewice, capitala pomiculturii științifice din Polonia, ca experți recunoscuți pe plan internațional în acest domeniu.

Masina de taiat si aranjat arbusti FORMER este proiectata pentru a tăia și a forma rânduri de tufișuri de fructe de pădure în arbuști în formă de V. Este un pas important în pregătirea unei colecții rapide și eficiente de tufărițe de fructe de pădure cu recoltări. FORMER poate fi utilizat in ferme de fructe de tufișuri de fructe de pădure, cum ar fi coacăze negre, boabe aronia, verde și multe altele. Decuparea și tăierea împiedică creșterea excesivă a lăstarilor și facilitează recoltarea mecanică. Tăierea arbuștilor de fructe de pădure, de asemenea, favorizează randamentele sporite, în special în al doilea an după tăiere. FORMER simplifică foarte mult etapa cea mai laborioasă de întreținere a arbuștilor de fructe de pădure pe plantații și ferme. Lăstarii inutili în mijlocul buzei trebuie să fie tăiați manual.

  • FORMER este atașata la partea frontală a tractorului și este acționata cu ulei hidraulic din interiorul tractorului.
  • Partea care se alătură FORMER la tractor constă dintr-un suport și o bară cu un cilindru hidraulic. Acest element este, de asemenea, utilizat în dispozitivul de pulverizare a buruienilor TEKLA, proiectat să pulverizeze erbicide sub tufărițe de fructe de pădure, cum ar fi coacăze negre, fructe de pădure aronia, coacăze și tufișuri similare. Producătorii interesați de ambele mașini pot ordona un singur element de montaj și îl pot utiliza atât pentru FORMER, cât și pentru TEKLA, ceea ce ar reduce costul comenzii.
  • Metoda de montare a dispozitivului de tăiere a buruienilor pe tractor trebuie să fie convenită la plasarea comenzii. Specificați ieșirea pompei hidraulice a tractorului. În cazul unor ieșiri mai mari de 35 l / min, ar trebui să se utilizeze controlerul debitului de ulei sau să se schimbe motorul FORMER.

Specificatii tehnice

Metoda de cuplareSuportul stâlpului frontal – comun cu dispozitivul de erbicidat TEKLA. Categoria 2
Ansamblul de lucru reglabil pe diagonalăȘurub filetat
Inaltime800 mm
Latimea de lucru1800 mm
Inaltimea de lucru1150 mm
Viteza de lucru1-3 km/h
Puterea pompei hidraulice a tractorului18-25 l/min
Greutate110 kg
VEZI CATEGORII PRODUSE

VEZI CATEGORII PRODUSE