Masina de scuturat ciresi, pruni, aluni si nuci, Jagoda, model PESTKA

Fiecare produs beneficiaza de:

Consultanta specializata

Manual de utilizare

Fisa tehnica

Acest produs este la promotie, pentru a afla pretul, cere acum o oferta !

Compania JAGODA JPS a fost înființată în 1997 ca o continuare a tradiției Centrului Experimental pentru Mecanizarea Horticulturii de la Institutul de Pomologie și Floricultură din Skierniewice, capitala pomiculturii științifice din Polonia, ca experți recunoscuți pe plan internațional în acest domeniu.

Maşina de scuturat trunchiuri PESTKA este destinat recoltei de vișine, prune, mere pentru industria alimentară, măsline și alte fructe destinate sucurilor, cidrului, conservelor etc. PESTKA este agregat cu tractorul agricol dotat cu sistem de cuplare în trei puncte și sisteme hidraulice externe. Maşina de scuturat trunchiuri apucă trunchiul copacului
prin dispozitivul de prindere și îl scutură. Fructele culese se colectează în panouri care sunt întinse sub copac (panourile nu sunt incluse în echipamentul standard al PESTKA) și trebuie apoi transferate în lăzi. Toate frunzele și crenguțele trebuie îndepărtate cu ajutorul unei suflante.

Masina de scuturat PESTKA utilizează sistemul hidraulic extern al tractorului, ceea ce permite o structură mai simplă decât dispozitive similare de la alți producători.
Eficacitatea agitarii poate fi ajustată prin simpla schimbare a masei componentelor rotative ale capului de agitare.
Lungimea brațului care susține agitatorul este reglabilă de la 1200 la 2000 mm, ceea ce face mai ușoară lucrul în livezile cu spațiere neregulată a rândurilor.
Datorită răsturnării brațului de 900 la dreapta și spre stânga, puteți recolta simultan din ambele părți ale rândului. În această opțiune sunt necesare 2 seturi de ecrane și încă 2 persoane pentru a le susține.

Cerinte de plantare:

Spatiu intre randuri  –  4-6 m
Spatiu intre arbori pe un rand  –  2-3.5 m
Diametrul coroanei arborilor  –  maxim 4,5 metri
Inaltimea trunchiului  –  minim 0.6 metri

VEZI CATEGORII PRODUSE

VEZI CATEGORII PRODUSE