Masina de scuturat ciresi, pruni, aluni si nuci cu umbrela, Jagoda, model GACEK

Fiecare produs beneficiaza de:

Consultanta specializata

Manual de utilizare

Fisa tehnica

Acest produs este la promotie, pentru a afla pretul, cere acum o oferta !

Compania JAGODA JPS a fost înființată în 1997 ca o continuare a tradiției Centrului Experimental pentru Mecanizarea Horticulturii de la Institutul de Pomologie și Floricultură din Skierniewice, capitala pomiculturii științifice din Polonia, ca experți recunoscuți pe plan internațional în acest domeniu.

Masina de scuturat arbori si arbusti GACEK este conceputa pentru a recolta nu numai cireșe, ci și alte fructe de piatră, de exemplu, prune. Fructele sunt împrăștiate din copac atunci toate impuritățile ca frunzele sau crenguțele sunt îndepărtate cu un ventilator și fructele sunt aruncate în cutii sau paleți de cutii. Pentru a obține cele mai bune efecte de lucru, pregătirea corespunzătoare a livezii este extrem de importantă. Este o condiție de bază pentru o bună funcționare a agitatorului de fructe GACEK. Copacii ar trebui să fie menținuți mult mai mult decât în cazul unei livadă concepută pentru recoltarea manuală.

  •  Masina de scuturat arbori si arbusti  GACEK a adoptat o soluție modernă – umbrelă inversată care se deschide hidraulic sub copac înainte de a scutura fructele.
  •  Pentru a opera GACEK sunt necesare două sau trei persoane: un șofer de tractor și 1-2 persoane pentru manipularea agitatorului de copaci.
  •  Mașina GACEK este recomandată în special pentru fermele de familie cu o suprafață de livadă de cireș de până la 5 ha. În condiții optime, GACEK poate colecta fructe de la 50-60 copaci / oră.

Cerinte pentru plantatie:

  • Spaţiu între rânduri – minim 4 metri
  • Spaţiu între arborii de pe un rând – minim 2,2 metri
  • Diametru max. al coroanei arborelui – maxim 3,5 metri
  • Înălţimea trunchiului – minim 0,7 metri

VEZI CATEGORII PRODUSE

VEZI CATEGORII PRODUSE