Masina de recoltat zmeura, Jagoda, model Jarek 5

Fiecare produs beneficiaza de:

Consultanta specializata

Manual de utilizare

Fisa tehnica

Acest produs este la promotie, pentru a afla pretul, cere acum o oferta !

Compania JAGODA JPS a fost înființată în 1997 ca o continuare a tradiției Centrului Experimental pentru Mecanizarea Horticulturii de la Institutul de Pomologie și Floricultură din Skierniewice, capitala pomiculturii științifice din Polonia, ca experți recunoscuți pe plan internațional în acest domeniu.

Mașina de recoltat zmeură este cea mai recentă versiune a mașinii de recoltat fructe de pădure Jarek 5. Aceasta a fost adaptată pentru a colecta zmeură de toamnă fără elemente de susținere. Schimbările structurale majore care îmbunătățesc culesul zmeurii sunt:

  • În coloana de scuturare se vor agita dispozitive speciale de scuturare a capului și a materialului plastic.
  • Pre-separator care elimină impuritățile minore.
  • Transportor suplimentar de separare care facilitează îndepărtarea fructelor deteriorate.

Maşina de recoltat zmeură este prevăzută cu un dispozitiv de scuturare. Un tractor cu viteză de lucru scăzută trebuie folosit pentru unitatea de alimentare.

Maşina de recoltat zmeură Jarek se caracterizează printr-o construcție de înaltă calitate și un design modular simplu. Aceasta permite asamblarea mașinii în funcție de nevoile clienților și de capacitatea de a schimba configurația la o dată ulterioară. Unitatea grupurilor de lucru este complet hidraulică. Tractorul PTO comandă pompa
hidraulică de recoltat printr-o treaptă de viteză.

Proiectarea maşinilor de cules Jarek permite instalarea a unul sau două dispozitive de scuturare. Precizia recoltării fructelor depinde de dimensiunea arbuștilor și de întreținerea plantației.

VEZI CATEGORII PRODUSE

VEZI CATEGORII PRODUSE