Masina de recoltat fructe de padure, Jagoda, model Jarek 5

Fiecare produs beneficiaza de:

Consultanta specializata

Manual de utilizare

Fisa tehnica

Acest produs este la promotie, pentru a afla pretul, cere acum o oferta !

Compania JAGODA JPS a fost înființată în 1997 ca o continuare a tradiției Centrului Experimental pentru Mecanizarea Horticulturii de la Institutul de Pomologie și Floricultură din Skierniewice, capitala pomiculturii științifice din Polonia, ca experți recunoscuți pe plan internațional în acest domeniu.

Jarek 5 este cea mai recentă versiune a mașinii de recoltat semi-crud destinată colectării fructelor de pădure, cum ar fi coacăze negre, coacăze roșii și galbene, coacăze cunoscute și sub denumirea de honeyberries, zmeură de toamnă, fructe de pădure de saskatoon, trandafir și recoltă de haskap.

  • Jarek 5 este o mașină versatilă de recoltare care poate fi adaptată pentru a satisface nevoile specifice ale producătorilor de fructe de pădure.
  • Jarek 5 se caracterizează prin finisaje de înaltă calitate, design simplu și ușor de utilizat. O schimbare semnificativă față de versiunile anterioare JAREK este designul modular. Acest lucru permite ajustarea recoltei la nevoile clienților și o schimbare a configurației la o dată ulterioară.
  • Elementele de lucru ale transmisiei sunt complet hidraulice. Controlerul PTO al tractorului comandă coacăze negre și combină de recoltat haskap printr-un dispozitiv cu pompă hidraulică.
  • Designul maşinii Jarek permite instalarea unei maşini de scuturare sau a două maşini de scuturare (se va decide de către client când se comandă), versiunea cu 2 maşini de scuturare fiind mai răspândită. Designul cu două maşini de scuturare a avut rezultate mai bune cu cele mai multe soiuri de fructe de pădure; fructele au fost culese cu mai multă precizie și arbuști au fost mai puțin deterioraţi.
  • O gamă largă de reglaje ale elementelor dispozitivului de scuturare și posibilitatea de montare joasă a elementelor de scuturare; în formă radială; permite culesul atât de pe arbuștii mari, cât și de pei cei de talie joasă.
  • Recoltarea de fructe de pădure de pe arbuști foarte mici poate duce la o precizie mai scăzută.
  • Agitatoarele pot fi echipate cu degete din metal (20 de articole) sau din plastic (24 de articole).
  • Oferim service și piese de schimb pentru toate mașinile noastre.
  • Configurația fiecărei mașini de recoltat și a echipamentului de însoțire este stabilită individual, în funcție de nevoile cultivatorului.

VEZI CATEGORII PRODUSE

VEZI CATEGORII PRODUSE