Masina de recoltat fructe de padure, Jagoda, model Aronic

Fiecare produs beneficiaza de:

Consultanta specializata

Manual de utilizare

Fisa tehnica

Acest produs este la promotie, pentru a afla pretul, cere acum o oferta !

Compania JAGODA JPS a fost înființată în 1997 ca o continuare a tradiției Centrului Experimental pentru Mecanizarea Horticulturii de la Institutul de Pomologie și Floricultură din Skierniewice, capitala pomiculturii științifice din Polonia, ca experți recunoscuți pe plan internațional în acest domeniu.

ARONIC este o mașină de recoltat concepută pentru a culege fructe de pădure aronia, cunoscute și sub denumirea de scoruş și este o versiune modificată a produsului nostru versatil – combina JAREK 5 jumătate de rând. Mașina de recoltat Aronia ARONIC este echipată cu un dispozitiv de scuturare cu energie de vibrație mărită și dispozitive
modificate pentru arbuști. Datorită randamentului mai ridicat al arbustului de aronia în raport cu coacăzul, capacitatea de recoltare a fructelor de pădure din familia aronia este mai mică și are o valoare cuprinsă între 0,08 și 0,2 ha / h.
Culesul fructelor de aronia durează mai mult și precizia colectării depinde în principal de mărimea tufișurilor și de întreținerea plantației. Se recomandă păstrarea tufișurilor relativ mici, înălțimea optimă a arbuștilor este de 1,0 – 1,8 m. Precizia culesului ajunge la 98%, iar cantitatea de impurități și fructe deteriorate nu depășește 1%.

  • Mașina de recoltat aronia ARONIC se caracterizează prin finisare de înaltă calitate și un design modular simplu. Aceasta permite ajustarea structurii în funcție de nevoile clienților și o modificare a configurației la o dată ulterioară.
  • Pentru unitate, este recomandat să folosiți tractorul cu viteze reduse de funcționare. Unitatea grupurilor de lucru este complet hidraulică. PTO-ul tractorului acționează unitatea de recoltat prin cutia de viteze a pompei hidraulice.
  • Configurațiile posibile, metodele de colectare a fructelor și modurile de control sunt aceleași ca în cazul maşinii standard de cules coacăze JAREK 5.

ARONIC este o versiune modificată a mașinii de recoltat JAREK și în loc de două agitatoare are unul singur cu vibrații mai puternice.

VEZI CATEGORII PRODUSE

VEZI CATEGORII PRODUSE