Masina de plivit arbusti Jagoda model KRET

Fiecare produs beneficiaza de:

Consultanta specializata

Manual de utilizare

Fisa tehnica

Acest produs este la promotie, pentru a afla pretul, cere acum o oferta !

Compania JAGODA JPS a fost înființată în 1997 ca o continuare a tradiției Centrului Experimental pentru Mecanizarea Horticulturii de la Institutul de Pomologie și Floricultură din Skierniewice, capitala pomiculturii științifice din Polonia, ca experți recunoscuți pe plan internațional în acest domeniu.

Este conceput pentru a tăia rădăcini de tufișuri de coacăze după tăierea părților de suprafață ale arbuștilor de fructe de padure. KRET permite o pregătire rapidă și eficientă a solului pentru replantare. KRET este potrivit pentru plantațiile de boabe, cum ar fi coacăze negre, boabe de aronia, zmeură și alte soiuri de arbuști.

  •   Masina de plivit buruieni KRET se caracterizează printr-o construcție simplă și o funcționare sigură. Efectul de măcinare depinde în mare măsură de tipul de sol și de mărimea gramezii.
  •   Elementul de lucru este un rotor cu axă verticală cu patru lame atașate. În timpul funcționării, este posibil să fie necesar să se cântărească plivitorul de la echilibru, de exemplu prin blocuri de fundație la care mașinile sunt ajustate. Transmisia rotorului este transmisă de la priza de tractare a tractorului prin arborele telescopic articulat și uneltele angulare.

Specificatii tehnice

Lungime1 280 mm
Latime1 410 mm
Inaltime1 080 mm
Viteza de transportpana la 20 km/h
Viteza de lucru1,0- 3,5 km/h
Productie0,25- 0,8 ha/h
Putere Tractormin 45 kW (60 KM)
Diametru rotor650 mm
Greutate150 kg
Greutate cu blocuri (4 bucăți)250 kg
VEZI CATEGORII PRODUSE

VEZI CATEGORII PRODUSE