Masina de plantat arbusti, fructe de padure, Jagoda, model Daria

Fiecare produs beneficiaza de:

Consultanta specializata

Manual de utilizare

Fisa tehnica

Acest produs este la promotie, pentru a afla pretul, cere acum o oferta !

Compania JAGODA JPS a fost înființată în 1997 ca o continuare a tradiției Centrului Experimental pentru Mecanizarea Horticulturii de la Institutul de Pomologie și Floricultură din Skierniewice, capitala pomiculturii științifice din Polonia, ca experți recunoscuți pe plan internațional în acest domeniu.

  •   Mașina de plantat de fructe DARIA este proiectată pentru o plantare ușoară și rapidă a tufelor de fructe de pădure în fermele de producţie de fructe. Este o mașină universală, unică, adaptată pentru a planta arbuști de coacăze negre, coacăze roșii și galbene, coacăze, aronia, saskatoon și alte tufișuri de dimensiuni similare. Poate fi folosit și pentru plantarea de pomi fructiferi mici.
  • Sunt necesari 3 operatori: şoferul tractorului și 2 operatori pentru plantat. Un operator introduce tufele de fructe în brazda tăiată de brăzdar, în timp ce a doua pregătește și introduce plantele. Scraperul umple brazda și roțile frământă solul.
  • Al doilea scaun este detașabil, ceea ce permite o plantare ușoară a tufelor de fructe de pădure mai mari și a pomilor fructiferi mici.
  • Posibilitatea de a utiliza 2 lățimi diferite de brăzdare.
  • Maşina de plantat este echipată cu o etichetă care specifică distanța corespunzătoare dintre rânduri și o etichetă de distanță care indică distanța dintre tufele pe un rând.

VEZI CATEGORII PRODUSE

VEZI CATEGORII PRODUSE