Masina autopropulsata de recoltat fructe de padure, Jagoda, model OSKAR-4WD

Fiecare produs beneficiaza de:

Consultanta specializata

Manual de utilizare

Fisa tehnica

Acest produs este la promotie, pentru a afla pretul, cere acum o oferta !

Compania JAGODA JPS a fost înființată în 1997 ca o continuare a tradiției Centrului Experimental pentru Mecanizarea Horticulturii de la Institutul de Pomologie și Floricultură din Skierniewice, capitala pomiculturii științifice din Polonia, ca experți recunoscuți pe plan internațional în acest domeniu.

Mașina de recoltat cu autopropulsie OSKAR 4 WD este cea mai recentă versiune a mașinii de recoltat pentru recoltarea mecanică a fructelor de pădure pe plantațiile pregătite pentru aceasta. O mașină de recoltat este o mașină autopropulsată cu tracțiune hidrostatică cu patru roți, care colectează fructe de pe întregul rând. Transmisia unității
de lucru este hidraulică.
Acţionare pe puntea față a mașinii de recoltat autopropulsate este extinsă pentru recoltare (poziția de lucru) și se îngustează în poziția de transport. Această soluție îmbunătățește foarte mult mobilitatea mașinii pe drumurile publice și lucrează la plantații.

 • Benzile transportoare care primesc fructe și ventilatoarele care elimină impuritățile sunt acționate hidraulic și au viteze reglabile.
  Poziția asimetrică a dispozitivelor de scuturare (cel din stânga este deplasat spre cel din dreapta de-a lungul axului mașinii) și utilizarea unui sistem inovator de reglare a înclinării hidraulice a dispozitivului de scuturare permite personalizarea scuturării arbuștilor cu talie înaltă şi joasă și, prin urmare, culesul altor varietăți de fructe de pădure, inclusiv zmeură pe arbuști de un an.
 •  Mașina de recoltat autopropulsată de fructe de pădure OSKAR 4 WD a fost reglată pentru culesul multor tipuri de fructe de fructe de pădure prin utilizarea unor parametri diferiţi de vibrații în ceea ce priveşte amplitudinea vibrațiilor produse.
  Amplitudinea inferioară este folosită, de exemplu, în timpul recoltării agrişelor și mai mare la culesul de coacăze.
 •  Mai mult, exista două tipuri de elemente de scuturare: degete metalice și din plastic. Utilizarea degetelor cu două unități a îmbunătățit montarea unităților pe coloană și a permis creșterea densității acestor degete. Această soluție a mărit în mod semnificativ eficiența colectării fructelor puternic atașate de muguri (de exemplu fructele de aronia când s-au uscat foarte mult).
 •  Am dezvoltat o nouă unitate de blocare reglată pe verticală și prin reglarea decalajului forțat (tip articulat) între jgheaburile benzii transportoare transversale din stânga și dreapta.
 •  OSKAR 4 WD (tracțiune integrală) este instalat în cabina șoferului cu aer condiționat.
 •  OSKAR dispune de un motor modern Doosan EU Stage IIIB / Tier 4, care îndeplinește cerințele pentru emisiile de gaze de eșapament care elimină instalarea unui filtru de particule. Are o injecție electronică de înaltă presiune și un turbocompresor cu o supapă de control, care îmbunătățește puterea și consumul eficient de combustibil. Tehnologiile de curățare a gazelor de ardere folosite în motor includ sistem de recirculare a gazelor de eșapament răcite conectat la catalizatorul de oxidare pentru a reduce emisiile de particule și o reducere catalitică selectivă prin injectarea unei soluții apoase de lichid montate pentru a reduce la minimum oxidul de azot.

Opțiunile de recoltat în funcție de fructele primite:

 • Unitate de lucru + platformă cu role – colectare în lăzi de plastic de 100 cm x 120 cm x 79 cm.
 • Unitate de lucru + cărucioare – colectare în lăzi de plastic de 100 cm x 120 cm x 79 cm.
 • Unitate de lucru + Set cu separator pentru recoltarea zmeurii.
 • Unitate de lucru + platformă – colectare în lăzi tradiționale de fructe 40 cm x 60 cm x 20 cm.

VEZI CATEGORII PRODUSE

VEZI CATEGORII PRODUSE