Depanusator – Header floarea soarelui Olimac, model Drago Gold

Fiecare produs beneficiaza de:

Consultanta specializata

Manual de utilizare

Fisa tehnica

Acest produs este la promotie, pentru a afla pretul, cere acum o oferta !

Drago Gold este rezultatul inovației tehnologice mecanice Olimac, dezvoltată într-o fabrică hipertehnologică integral robotizată.

Drago Gold are multe caracteristici exclusive care permit obținerea unei recolte fără pierderi și o viteză de lucru mai mare, chiar și în condiții extreme.
Datorită performanțelor superioare ale Drago Gold, veți atinge noi obiective de randament, de calitate a recoltării și veți crește profitul.

LANȚURI CULEGĂTOARE

Lanțurile culegătoare sunt dotate cu dinți de cauciuc speciali care blochează delicat tija plantei și o transportă către spirala transportoare, împiedicând pierderile de produs.

SPIRALĂ HIPERDIMENSIONATĂ ȘI DOTATĂ CU FRICȚIUNE

Drago Gold este dotat cu o spirală hiperdimensionată (Ø 500 mm, cea mai mare din sector) care permite o mai mare viteză de avansare, eliminând obstrucțiile și pierderile de produs. Datorită aceste caracteristici exclusive, puteți utiliza combina dumneavoastră cu performanțe maxime chiar și pentru recoltarea produsului uscat. O altă caracteristică importantă este fricțiunea de siguranță care protejează funcționarea spiralei.

SISTEM DE TĂIERE SPECIAL

Două discuri contrapuse din oțel călit taie planta de floarea-soarelui fără a o scutura: rezultatul este o viteză de tăiere ridicată, fără vibrații, evitând astfel pierderea semințelor.

CORPURI TIP CUVĂ

Corpurile tip cuvă adună produsul care cade, contribuind la evitarea pierderilor.

UNIC ÎN LUME CU DOUĂ FRICȚIUNI PENTRU FIECARE GRUP DE RÂNDURI

Drago Gold este o mașină unică de recoltat floarea-soarelui, dotată cu două fricțiuni pentru fiecare grup de rânduri: aceste protecții permit prevenirea suprasarcinilor pe lanțurile cu dinți din cauciuc și pe discurile contrapuse pentru tăierea plantei, pentru conservarea fiecărui element de pe rând.

TRANSMISIE EXTERNĂ CU BAIE DE ULEI

Drago Gold este dotat cu o transmisie super performantă cu baie de ulei, care nu necesită reaplicarea lubrifiantului. Întreținere zero. Protecție totală împotriva impurităților și a corpurilor străine.

ACCESORII ÎNREGISTRABILE

Cu orice marcă și tip de combină, Drago Gold își menține întotdeauna poziția de lucru la 12°, cea mai performantă pentru culegerea totală fără pierderi. Accesoriile înregistrabile ale dispozitivelor Drago Gold permit menținerea acestei poziții de lucru optime, indiferent de înălțimea roților combinei.

TOCĂTOR DE COCENI ÎNCORPORAT

Drago Gold este dotat, la cerere, cu un dispozitiv hidraulic de tocare cu joasă absorbție, care poate fi instalat și după achiziționare, în orice moment: tocătorul de coceni lucrează rămânând în aceeași poziție, în timp ce corpul mașinii poate fi coborât sau ridicat după bunul plac, în funcție de necesitățile de recoltare ale operatorului.

GRILAJ DE PROTECȚIE ÎN PRODUCȚIA DE SERIE

Drago Gold este dotat, în producția de serie, cu un grilaj de protecție împotriva căderii, amplasat în partea din spate.

NUMĂR RÂNDURI

GREUTATE

kg

6

1.500

8

2.000

12

3.000

16

4.000

DISTANȚĂ ÎNTRE RÂNDURI 50-90 cm

VEZI CATEGORII PRODUSE

VEZI CATEGORII PRODUSE