Culegator porumb pentru siloz pe un singur rand Fimaks MC10X, 45-120 CP

Fiecare produs beneficiaza de:

Consultanta specializata

Manual de utilizare

Fisa tehnica

Acest produs este la promotie, pentru a afla pretul, cere acum o oferta !

Tocătorul de proumb MC10X este rezultatul multor ani de experiență în recoltarea porumbului pentru siloz. Este cunoscut pentru calitatea înaltă și preț convenabil.

Pentru a obține cele mai bune rezultate din siloz la porumb trebuie să se taie tulpinile și știuleții perfect. Sistemul de alimentare este proiectat pentru a alimenta volanta în unghi drept pentru cea mai bună calitate siloz. Volanta este echipat cu 10 cuțite călit special, la aproape 1600 rpm. Există două tobe de alimentare și două role de presiune care controlează alimentarea porumbului volantei. Una dintre rolele de presiune este arc și dințată; celălalt nu este. Rolele de presiune sunt montate vertical chiar în spatele tobelor de alimentare, astfel încât tulpinile și coceni întotdeauna sunt tocate la unghiuri drepte. Acesta este secretul cerinței de putere redusă a mașinii și o lungime scurtă de tăiere.

Pentru protecția sistemului de alimentare a unui bolț de forfecare ușor accesibilă este montat pe mașină. Acesta protejează sistemul de alimentare împotriva aportul de pământ și pietre în condiții proaste.

În timp ce se află în funcțiune, înălțimea reglabilă a roții menține o înălțime de lucru chiar și prevenind astfel aportul de pământ și pietre în condiții proaste.

MC10X este acționat de un arbore cardanic cu un ambreiaj depășire și prin intermediul V-curele care nu necesită întreținere. Un întinzător manual a curelei V este montat pe mașină. Unitatea de alimentare este alimentat de o transmisie care rulează într-o baie cu grăsime închisă; complet fără întreținere.

Cuțitul de măcinare este ușor de realizat cu dispozitiv incorporat ascutit.

Jgheabul este rotită cu un cilindru hidraulic. Un control manual de la distanță reglează deflectorul. Ambele controale pot fi ajustate de la scaunul șoferului.

Înălțimea mașinii poate fi redusă prin rabatarea partea superioară a jgheabului.

CARACTERISTICIMC10X
Număr rânduri1
Lungime (m)2,10
Înălțime (m)3,25
Lățime (m)2,30
Înălțime tobogan rabatat (m)2,20
Greutate (kg)575
Număr cuțite10
Număr suflante5
Roți16,5 X 6,5-8 6PR
Conexiune în 3 puncteCat. II
Priza de putere (rpm)540
Putere minimă necesară (kW/hp)32 / 45
Putere maximă permisă (kW/hp)88 / 120
Lungime de tăiere4,5 – 6 – 10 – 15 cm
Capacitate49 tone/oră
VEZI CATEGORII PRODUSE

VEZI CATEGORII PRODUSE