Culegator porumb pentru siloz pe trei randuri independenta Fimaks BIGDRUM 2200, de la 150 CP

Fiecare produs beneficiaza de:

Consultanta specializata

Manual de utilizare

Fisa tehnica

Acest produs este la promotie, pentru a afla pretul, cere acum o oferta !

Tocătorul are o lățime de lucru de 2,2m. și cu tobele sale de tăiat și de alimentare poate toca 3 rânduri de porumb la o singură trecere. Aparatul poate fi utilizat atât în față sau la spatele tractorului.

Dispozitivul de tăiere și tamburul alimentator transportă porumb la unitatea de alimentare. Sistemul de alimentare este proiectat pentru a alimenta volantă în unghi drept pentru cea mai bună calitate siloz. Volantul este echipat cu 12 cutite călite speciale care gravitează la aproape 1200 rpm. Există două tobe de alimentare și două role de presiune care controlează alimentarea porumbului volantei. Una dintre rolele de presiune este cu arc și dintata, în timp ce celălalt nu este. Rolele de presiune sunt montate orizontal chiar în spatele tobelor de alimentare, astfel încât tulpinile sunt mereu tocate în unghi drept. Acesta este secretul cerinței de putere redusă a mașinii și o lungime scurtă de tăiere.

Funcțiile aparatului pot fi controlate din cabina tractorului printr-o unitate de control de la distanță cu fir. Unghiul de tobe, ridicarea și rotirea toboganului, reglarea deflectorului și ridicarea plantelor se sprijini este controlat prin intermediul controlerului.

Cuțitele de măcinare este ușor de ascuțit cu dispozitivul incorporat. Echipamentul de lumini este furnizat ca echipament standard pentru lucrul pe timp de noapte.

CARACTERISTICIBIGDRUM 2200
Număr rânduri3
Lungime (m)2,80
Înălțime (m)4,20
Lățime (m)2,40
Greutate (kg)2000
Număr cuțite12
Roți2×185/80 R14
Conexiune în 3 puncteCat. II – III
Priza de putere (rpm)1000
Putere minimă necesară115 kW ( 150 hp )
Lungime de tăiere4,5 mm.
Capacitate (acri/oră)8
VEZI CATEGORII PRODUSE

VEZI CATEGORII PRODUSE