Culegator porumb pentru siloz pe doua randuri Fimaks BIGDRUM 1250, de la 90 CP

Fiecare produs beneficiaza de:

Consultanta specializata

Manual de utilizare

Fisa tehnica

Acest produs este la promotie, pentru a afla pretul, cere acum o oferta !

Tocătorul de porumb independent de rânduri are o lățime de lucru de 1,25m. și cu tăietorul și alimentatorul său poate toca două rânduri de porumb la o singură trecere. Una dintre cele mai importante specificatii al mașinii este șasiul său pliabil. Șasiul poate fi pliat, astfel încât mașina stă în spatele tractorului. Prin conducerea înapoi aparatul poate deschide o cale în mijlocul terenului, în scopul de a reduce numărul de rotații pe teren și reduce consumul de combustibil al tractorului.

Dispozitivul de tăiere și tanburul alimentator transportă porumb la unitatea de alimentare. Sistemul de alimentare este conceput pentru a alimenta volanta în unghi drept pentru cea mai bună calitate de siloz. Volantul este echipat cu 12 cutite călite speciale care gravitează la aproape 1400 rpm. Există două tobe de alimentare și două role de presiune care controlează alimentarea porumbului volantei. Una dintre rolele de presiune este cu arc și dintata, în timp ce celălalt nu este. Rolele de presiune sunt montate vertical chiar în spatele tobelor de alimentare, astfel încât tulpinile și coceni de mereu tocat în unghi drept. Acesta este secretul cerinței de putere redusă a mașinii și o lungime scurtă de tăiere.

Pentru protecția sistemului de alimentare este montat un bolț de forfecare ușor accesibil pe mașină. Acesta protejează sistemul de alimentare împotriva aportul de pământ și pietre în condiții proaste.

În timp de funcționare, înălțimea reglabilă a roții menține o înălțime de lucru chiar și prevenind astfel aportul de pământ și pietre în condiții proaste.

Sistemul de jgheab al mașinii este controlat cu ușurință prin hidraulica de tractor. Jgheabul are o lungime suficientă și înălțimea pentru a ajunge la remorca în față în timpul deplasării înapoi. De asemenea, acesta are un accesoriu de extensie opțional pentru masini de încărcare și transport de mare.

Cuțitul de măcinare este ușor ascuțit cu dispozitiv incorporat.

Înălțimea mașinii poate fi redusă prin rabatarea părții superioare a jgheabului.

CARACTERISTICIBIGDRUM 1250
Număr rânduri2
Lungime (m)3,05
Înălțime (m)3,96
Lățime (m)3,30
Înălțime pliată (m)2,20
Greutate (kg)1350
Număr cuțite12
Număr suflante12
Roți165 / 80 R13
Conexiune în 3 puncteCat.II
Priza de putere(rpm)1000(540 optional)
Putere minimă (kW/hp)64 / 90
Lungime de tăiere4,5 – 6 – 10 – 15 mm.
Capacitate49 tone/oră
VEZI CATEGORII PRODUSE

VEZI CATEGORII PRODUSE