Combinator Kariotakis model GEA, 180-250 CP

Fiecare produs beneficiaza de:

Consultanta specializata

Manual de utilizare

Fisa tehnica

Acest produs este la promotie, pentru a afla pretul, cere acum o oferta !

GEA este noul utilaj multifuncţional tractat pe care l-am adăugat în producţia noastră. Este un utilaj adecvat pentru aproape toate culturile prin utilizarea sa, se realizează simultan tratamente multiple, deoarce cu braţele frontale se realizează un arat adânc şi ridicarea solului unde cu ajutorul azotului, fiecare braţ funcţionează independent de celelalte, evitând astfel orice obstacol şi cu a doua trecere cu discuri, cilindrul din spate şi arcuri, avem o mărunţire şi tratament perfect al solului gata pentru însămânţare.

 •   GEA este o construcţie LEGO a 2 utilaje (PUMA + SMARTDISC) unde ambele utilaje pot lucra cu dumneavoastră, un singur utilaj GEA sau fiecare utilaj poate lucra independent şi separat de celelalte oferind posibilitatea operatorului să aibă 3 utilaje într-o construcţie.
 •   Utilizarea utilajului scuteşte timp şi bani deoarece cu doar o trecere, se realizează tratamentul ideal al solului pentru însămânţare evitând astfel multiple treceri cu diverse utilaje.
 •   Cele două utilaje se conectează hidraulic pentru o manevrare mai uşoară şi ajustare a adâncimii de lucru a fiecăruia.

Echipament Standard:

 • Conectare în două puncte cu tractorul

PUMA – scarificator

 1.  Înălţime liberă la cadru 90 cm.
 2.  Manşon hidraulic la fiecare brat şi system de azot pentru evitarea oricărui obstacol şi reglare a gradului de presiune de lucru
 3.  Două rânduri de braţe
 4.  Braţe din oţel elastic special
 5.  Adâncime maximă de lucru 45 cm.

SMARTDISC – Grapă cu discuri suspendată

 1.  Disc dinţat cu diametrul de 560 mm.
 2.  Ajustare hidraulică a cilindrului din spate
 3.  Set de cauciucuri &capcane metalice pentru cauciuc
 4.  Bază reparabilă a fiecărui disc cu rulment conic
 • Cilindru tubular DOUBLE cu ajustare hidraulică cu diametrul de 45cm / 45cm
 • Serie de arcuri din spate
 • Conectare hidraulică a celor două utilaje Puma + SmartDisc
 • Tractat
GEA 300GEA 350GEA 400
Lăţime de lucru (m)3,003,504,00
Putere necesară CPMin. 180 CPMin. 200 CPMin.250 CP
Lăţime de transport (m)3,003,504,00
PUMA

2 serii de scarificator cu sistem de azot

6  braţe8  braţe10  braţe
SmartDisc

Grapă cu discuri cu

cilindru dublu DOUBLE  Ø450/450mm

3,00

24 discuri

Cilindru Dublu DOUBLE

3,50

28 discuri

Cilindru Dublu DOUBLE

4,00

32 discuri

Cilindru Dublu DOUBLE

Serie de arcuri din spateDaDaDa
Ajustare hidraulică a utilajului   tractatDaDaDa
Ajustare hidraulică  PUMA & SmartDIscDaDaDa
Sistem tractatDaDaDa
 •   GEA este noul utilaj multifuncţional tractat pe care l-am adăugat în producţia noastră. Este un utilaj adecvat pentru aproape toate culturile prin utilizarea sa, se realizează simultan tratamente multiple, deoarce cu braţele frontale se realizează un arat adânc şi ridicarea solului unde cu ajutorul azotului, fiecare braţ funcţionează independent de celelalte, evitând astfel orice obstacol şi cu a doua trecere cu discuri, cilindrul din spate şi arcuri, avem o mărunţire şi tratament perfect al solului gata pentru însămânţare.
 •   GEA este o construcţie LEGO a 2 utilaje (PUMA + SMARTDISC) unde ambele utilaje pot lucra cu dumneavoastră, un singur utilaj GEA sau fiecare utilaj poate lucra independent şi separat de celelalte oferind posibilitatea operatorului să aibă 3 utilaje într-o construcţie.
 •   Utilizarea utilajului scuteşte timp şi bani deoarece cu doar o trecere, se realizează tratamentul ideal al solului pentru însămânţare evitând astfel multiple treceri cu diverse utilaje.
 •   Sistemul tractat ajută utilajul la un transport mai sigur.
 •   PUMA este construit astfel încât să lucreze neîncetat, depăşind orice obstacol deoarece este echipat cu un circuit hidraulic inchis unde cu ajutorul azotului, fiecare brat funcţionează independent de celelalte şi aşa, PUMA lucreaza neîncetat în orice condiţii.

Prin utilizarea Sistemului de Azot:

 1.   Se realizează un arat sigur, continuu şi cu mai puţine probleme deoarece utilizarea azotului elimină orice problemă ar putea apărea la corpul principal al PUMA când acesta lucrează în condiţii grele de lucru cu multe obstacole şi pietre.
 2.   Fiecare brat poate funcţiona independent de celelalte cu posibilitatea de resetare până la 35 de cm faţă de adâncimea de lucru iniţială.
 3.   Există posibilitatea reglării resetării braţelor, unde operatorul are avantajul de a ajusta plugul la orice condiţie de lucru ajustând de la un comutator presiunea sistemului hidraulic.
SmartDisc-ul conduce la rezultatul maxim, deoarece discurile sale funcţionează independent:

 1.   Având unghiul de înclinare ideal, rezultă o rezistenţă mai mica, o mai bună pătrundere şi amestecare a reziduurilor culturilor cu solul.
 2.   Există posibilitatea de adaptare la acelaşi brat a unui disc cu diametrul de 560 cm sau 610 cm (560 cm standard).
 3.   Adaptare mai uşoară la orice condiţie de lucru, mai ales că fiecare disc se ridică independent de celelalte la o înălţime de până la 20 de cm de la adâncimea de lucru a sa.
 4.   Distanța optimă între discuri la 12,5 cm suficient pentru a depăși SmartDisc-ul oricăror corpuri solide mari în timpul lucrului.
 5.   Elasticitatea fiecărui disc se realizează cu utilizarea a 4 cauciucuri la fiecare brat, unde fiecare cauciuc se fixează în locul lui cu capcane metalice pentru a evita deplasări, uzuri şi distrugerea cauciucurilor.
Cele două utilaje îmbinate la GEA, PUMA & SmartDisc, seconectează hidraulic:

 1.   Se ajustează hidraulic adâncimea de lucru a primului utilaj al scarificatorului PUMA
 2.   Se ajustează hidraulic adâncimea de lucru şi al doilea utilaj – Grapă cu discuri SmartDisc
 3.   Facilitează operatorul care având acest avantaj, să poată regla din cabina tractorului lui, la fiecare utilaj, adâncimea de lucru dorită ajustând în întregime construcţia în orice condiţii.
 •   Cilindrul DOUBLE este indicat pentru soluri argiloase şi brune şi lucrează perfect şi în condiţii de umiditate, este un cilindru dublu cu bare tubulare şi fiecare cilindru are diametru de 45 de cm. şi fiecare cilindru are 7 bare. Design-ul său ergonomic ajută pe durata lucrului să poată evita orice obstacol şi să cearnă pământul pentru un rezultat mai bun şi uniform.
 •   Adâncimea de lucru a cilindrului DOUBLE se ajustează hidraulic.
 •   Pentru o distrubuţie mai uniformă a pământului mărunţit, puteţi adapta în spatele cilindrilor o serie de arcuri de însămânţare.
 •   Cu aceste arcuri se realizează prelucrearea perfectă a solului şi condiţiile perfecte ale însămânţării.
VEZI CATEGORII PRODUSE

VEZI CATEGORII PRODUSE