Combina de balotare si ambalare baloti pentru insilozare Hisarlar, SB 850, pentru fan, gunoi, hartie, rumegus, legume, fructe, deseuri si produse agricole

Fiecare produs beneficiaza de:

Consultanta specializata

Manual de utilizare

Fisa tehnica

Acest produs este la promotie, pentru a afla pretul, cere acum o oferta !

Combinele de Balotare şi Ambalare Baloţi Hisarlar combină operaţiunile de formare de baloți rotunzi și de ambalare într-un proces unic. Este un proces extrem de profitabil care ajută la economisirea timpului. Combina de Balotare şi Ambalare Baloţi Hisarlar comprimă materialele tăiate în modul optim prin formarea balotului și ambalarea materialului cu folie elastică pentru a realiza baloţi ambalați etanş pentru a crea cel mai bun mediu pentru fermentarea produsului. Mai mult, crește calitatea furajelor.

  • Structura sa durabilă are mobilitate ridicată, cu o greutate de 6860 kg.
  • Datorită controlului PLC complet automatizat, se utilizează 24 kW putere electrică și 20% mai puțină întindere.
  • Strânge și ambalează baloţii înainte de a-i lega.
  • Este uşor de folosit cu controlul manual tactil, ajuta la economia de curent şi timp.
  • Produce 50 baloţi pe oră.
  • Îndeplineşte nevoile întreprinderilor mici.
  • Umiditatea optimă este între 65% şi 85% pentru a presa materiale tocate cu Combina de balotare şi ambalare baloţi pentru însilozare Hisarlar.

Are capacitatea de a lucra cu multe materiale diferite. Combina de balotare şi ambalare baloţi pentru însilozare poate ambala gunoi, hârtie și rumeguș, legume și fructe, deșeuri de trestie de zahăr și fân, precum și produse agricole.

 Lucerna

Este un furaj cu energie ridicată și de hrănire de înaltă calitate pentru animale, viței și rumegătoare. Cu această metodă, care este avantajoasă în comparație cu prețul ridicat al furajelor de explorare, se asigură că materialul sfărâmat este comprimat și ambalat într-o formă ușor digerabilă de către animalele care sunt utilizatorii finali.

 Gunoi moale

Gunoiul moale care a fost pre-procesat în centrele de reciclare este ambalat cu mașina de balotare şi ambalare baloţi cu o valoare bună de compresie pentru a asigura condiții favorabile pentru transport și depozitare prin reducerea volumului de gunoi.

 Sfecla de zahar

Sfecla de zahăr se numără printre furajele preferate pentru însilozare datorită energiei sale ridicate, digestibilității și gustului plăcut. Se folosește pentru stabilizarea azotului și echilibrarea proteinelor în silozul de iarbă. Masina de balotat, care comprimă și ambalează materialul la temperatura optimă, permite produsului să se răcească într-un timp scurt și să se utilizeze rapid.

 Porumb

Porumbul însilozat se obține după ce au fost distruse toate protuberanţele plantei de porumb și este acum cel mai utilizat furaj pentru hrănirea animalelor mari. Compresia și ambalarea realizate cu Sarman aduc gradul de hrănire la cel mai bun nivel.

 Pulpa de fructe

Permite stocarea şi reutilizarea deşeurilor de fructe şi păstăi în fabricile de prelucrare a fructelor.

 Rumegus

Oferă posibilitatea de a forma baloţi din aşchiile de lemn şi rumeguş. Aceste deşeuri sunt foarte adecvate pentru ambalare.

Specificatii tehnice

Sursa de alimentare electricaCurent trifazat (380 V)
Putere utila necesara24 kW
Putere consumata2,05 kwh/ton
Generator putere min24 kW
Putere motor cavitate balot15 kW
Capacitate baloti45-55 baloti/ora
Capacitate zilnica baloti500 baloti/zi
Capacitate buncar4 m3
Sistem electronic comandaPLC
Ecran tactilStandard
Inaltime baloti900 mm
Diametru baloti850 mm
Masa baloti400-600 kg
Dimensiuni ambalare500 mm
Dimensiuni pelicula plasa900 mm; 1050 mm
Lubrifiere automataStandard
Unitate de presareCurea fara sfarsit
Lungime carucior670 cm
Lungime de lucru935 cm
Latime carucior230 cm
Latime de lucru240 cm
Inaltime carucior340 cm
Inaltime de lucru310 cm
OsieSingle
Conexiune tractorBara tractiune intr-un punct
Masa6860 kg
VEZI CATEGORII PRODUSE

VEZI CATEGORII PRODUSE